Handla nyttigt

- I vår hälsoshop för ett hälsosammare liv!

Vår hälsoshop!

Vi vill att din dag startar bra, med mättnad och med energi ifrån bra råvaror. Det är därför vi har kostrådgivning på M Hälsa & Träning och vår fina hälsoshop. Om du vill förbeställa dina varor, maila: info@mhalsatraning.se så meddelar vi dig när du kan komma och hämta dem.

Ta hand om magen med psylliumfrön

Pris: 139 kr
Riktigt bra fibrer som skapar god mättnadskänsla och ökar ämnesomsättningen. Reningssystemet påverkas positivt då lever och njurar kan koncentrera sig på andra processer i kroppen, som bland annat är till fördel för en viktminskning och bibehållen jämvikt.

Foodbox - färdiglagad mat

Pris: 1 Foodbox 59 kr,  10 Foodbox 540 kr. Vi har klippkort för dig som inte själv har plats i frysen.
Färdiglagad mat som har en perfekt sammansättning av näringsämnen och energi som håller dig mätt, ger kraft och en bidrar till en stabil kost. En fantastisk sak är du ser vilka råvaror som är bra för dig och även mängden som skapar mättnad.

 

RTD - Ready to drink när du sugen på något kallt

Pris: 1 RTD 33 kr, 4 RTD 125 kr
Fungerar precis som en drickyogurt, fast du får i dig en perfekt mix av rätt protein, kolhydrater och fetter, så att kroppen ska orka. Kan både drickas innan och efter träning.

VLCD Bar - Ett mindre mellanmål

Pris: 1 st VLCD bar 16 kr, 7st 105 kr
Känner du dig lite hungrig och vill ha ett mellanmål som mättar och ger energi. Pröva våra VLCD bars.

VLCD påsar

Pris: 1 påse 30 kr, 21 påsar 599 kr
En av våra produkter som används flitigt i ForMe viktminskningsprogram. Kan även användas som ett mellanmål för dig som vill göra dig ett nyttigt lördagsgodis i form av en smoothie eller en nyttig glass. Fråga oss i receptionen hur du kan göra.

Vår munspray

Pris: 75 kr
När man är i ketonfas kommer kroppen arbeta bort en hel del ämnen ifrån magen. För att behålla en god andedräkt under den här fasen, rekommenderar vi vår munspray.