Bli medlem

-Träna hos oss!

Hitta din allra bästa träningsform med oss. Våra aktuella pass ser du under fliken Boka pass.

Ta med vänner och familj och förgyll din tid med rolig träning hos oss!

Du kan även träna styrketräning och kondition i vårt gym mellan kl 06-22 alla dagar!

Vi har en mängd roliga styrke- konditions, balans- danspass och yoga som passar för alla. För dig som gillar att träna i grupp blir ditt medlemskap hos oss guldkantat redan från första dagen!

Kom och prova på!

Vi ger mer!

Vi tror att det är kombinationen av olika träningsformer som ger dig resultat. Att variation och glädje är bränslet till att du lättare bibehåller dina träningsvanor. Vi har ett stort utbud av olika vikt-  livsstilsprogram och träningsformer. Gym och konditionsträning till gruppträning i små grupper om max 10 personer, innehållande pass såsom mage/rygg, pulsträning, styrka uthållighet, styrka kondition, dans/zumba, box, yoga, pilates, funktionell träning m m.

Är du intresserad av att börja träna, träna med PT och/eller förbättra din kost/livsstil och uppnå en lättare vikt tillsammans med oss på M Hälsa & Träning - livsstilshälsa?

Då är du välkommen på en trevlig & personlig informationsträff med en av våra medlemsrådgivare.

Som ny kund får du prova på att träna hos oss gratis i 1 vecka.

För att Du ska veta om vår anläggning och våra program är något för dig, tror vi att det är viktigt att du får känna på den härliga atmosfären. Vi visar dig runt och berättar om gällande priser och kampanjer, vad som ingår i medlemskapet och vi kollar givetvis upp vad dina mål med medlemsskapet hos oss är!

Självklart bjuder vi på en fika och träffen är kostnadsfri!