M-Bit Coachning

Vill du må och fungera bättre, förbättra din självbild, få kontroll över dina känslor och nå ditt allra bästa jag på ett enkelt och effektivt sätt?

m-Braining

Är en enkel men samtidigt väldigt effektiv tillgång till hur man kan uppnå större klarhet, ro och styrka i alla ens åtaganden. Från daglig ledning till personlig utveckling, coaching och mycket mer.

m-Bit coaching

Som m-Bit Coach  finns jag för dig som har upplevt att det är som om du har en inre konflikt mellan dina tankar, känslor och handlingar. Eller att du inte agerar efter dina mål, planer och drömmar? Eller att du har svårt att ta beslut eller bryta dåliga vanor, utan att egentligen veta varför? Eller kanske känner att något saknas och inte känner att du är helt trogen mot vem du är, innerst inne? Då är det stor chans att dina tre intelligenser inte är kongurenta och balanserade med varandra. För när huvudet, hjärtat och magen är i balans med varandra uppstår en djup visdom, som gör det möjligt  för dig som person  att  utnyttja  din  intuition och  kompetens  som du helt  enkelt  inte  kan  få enbart  från  huvudet . Det är det som mBit (Multiple Brain Integration  Techniques) Coaching gör, genom att integrera hjärnorna med varandra på ett optimalt sätt.